vineri, 25 decembrie 2009

Otrava

S-a descoperit ca,daca primesti zilnic o cantitate foarte mica de otrava,sunt mari sanse ca organismul sa se obisnuiasca cu aceasta,si in timp sa devina imun.Daca primesti o cantitate mai mare de otrava,in mod normal nu ai supravietui,dar in aceste conditii sunt mari sanse sa treci peste.
Si noi,primim periodic de la ceilalti ,zi dupa zi, cantitati mici de otrava.Prima cantitate ne afecteaza foarte mult...ne este foarte greu sa depasim momentul,sa mergem mai departe.Avem nevoie de multe zile sa ne refacem.La a doua cantitate la fel.Cu timpul ne obisnuim,si se poate chiar mari doza pentru ca nu vor mai fi efectele de la inceput.

Primesc zilnic astfel de doze,si banuiesc ca si altii patesc asa.Pentru mine fiecare doza primita inseamna un rau benefic.Cum e ala rau benefic?Adica ma ajuta sa evoluez,sa trec mai departe,sa fiu mai puternica.
Am constatat ca nu am numai de castigat.De ce?E simplu.Corpul meu va deveni din ce in ce mai puternic,mai imun,in timp ce persoana care imi trimite aceasta "otrava" din ce in ce mai slaba.Energia si pofta mea de viata creste,in schimb a ei scade.Nu ar trebui nimeni sa se teama de aceste mici sau mari"intepaturi".Pot sa le ignore
foarte usor de la un timp.Suntem oameni,si trebuie sa realizam ca lumea e alcatuita atat din rau cat si din bine.Si cu toate acestea aceste notiuni :"bine" si "rau" sunt relative.
Primesti un rau,si tu il poti transforma in bine.Persoana care crede ca iti face un bine,poate iti face rau si invers.
Dar oare acel rau ,numit de mine otrava a sufletului,se transforma ,se intoarce impotriva expeditorului,ori dispare??

4 comentarii:

Anonim spunea...

Diana,asa o fi cum spui tu,cu otrava..totusi nu simt nevoia sa iau nici makr cantitatea aia mica de otrava regulat :p lasa,ma pe mine vulnerabil,asa .

Daniel spunea...

uneori nu ai de ales, si e mai bine sa te obisnuiesti...

Diana Slavu spunea...

Ai dreptate Daniel.

lumina cerului spunea...

e bine sa te obisnuiesti cu raul, insa asta duce la o pierdere: pierderea sensibilitatii pentru rau.