joi, 15 octombrie 2009

Cand iti doresti ce nu ai....


Foarte des ni se intampla, sa ne dorim un lucru foarte mult,incat dorinta de a ne indeplini vointa ,e mai puternica decat orice.
Ca sa obtinem ceea ce vrem trebuie sa avem incredere in noi si sa ne dedicam total scopului.Dar asta nu e tot.Trebuie sa depunem eforturi,sa avem rabdare si sa stim sa pierdem.Daca am pierdut trebuie sa mai incercam,sa nu ne dam batuti,pana vom reusi.Putina lume reuseste din prima si e foarte frustrant cand stim ca mai avem putin si totusi renuntam.
Dar ce se intampla cand am obtinut acel lucru pentru care am luptat atat?Dupa ce ne-am atins scopul parca ceva s-a rupt in noi.Nu ne mai intereseaza asa de mult si il abandonam de cele mai multe ori.Eforturile au luat sfarsit,"pretul" a scazut si ne indreptam spre altceva.
Ideea e sa pretuim la timp ce avem si sa ne bucuram nu de rezultat,ci de procesul prin care trecem pentru obtinerea lucrului dorit.

6 comentarii:

CORA spunea...

Imi place la tine pe blog! Ma mai primesti?

Cachorro Louco spunea...

Diana: Acredito que não podemos viver sem nossos objetivos,porque sempre que os alcançamos,lançamos a nós mesmos um novo desafio.Os objetivos são os degraus de uma escada que subimos durante nossa vida .Cada degrau alcançado nos permite ver o que precisamos alcançar ainda para evoluirmos como seres inteligentes .Sem os objetivos nossa vida fica vazia .
Beijos

mikelle spunea...

hello

Simion Alexandru spunea...

Totul e trecator nu?! Avem nu apreciem, pierdem ne dam cu capul de pereti, un joc nesfarsit plin de durere,satisfactii si fericire! Sa gandim pozitiv?Dar daca realitatea ne-a dovedit contrariul? De ce sa nu pui raul inainte, ca mai apoi sa gusti din succes cu satisfactie deplina!

Adi spunea...

"Ideea e sa pretuim la timp ce avem si sa ne bucuram nu de rezultat,ci de procesul prin care trecem pentru obtinerea lucrului dorit. "

Almost perfect;)

Da. Treci prin aceste emotii pentru ca e o iluzie. Din start, u nu vrei scopul in sine, ci vrei sa obtii starea emotionala. Vrei sa ajungi sa te simti de success ... si in acelasi timp ai in cap reguli care iti spui ca poti sa te simti bine doar daca ai tel-ul respectiv.

E o strategie care iti creeaza drama in viata. Iti creeza lungi perioade de drama, suferinta, sentimente de neputinta si cu scurte perioade de euforie.

Rational vb, e inevitabil sa petreci cel putin 99% din timp in directia scopurilor si 1% bucurandu-te de maj. scopurilor.De asta strategia cu suferinta nu are cum sa functioneze.:)

Oare cum ar fi daca te-ai simti euforic TOT timpul?(apropo: E gratuit in cantitati nelimitate!!=)) )

Daca te simti ca un success cu timpul. Te simti de succes fara nici un motiv, din start, o sa enjoy your life 10 times more.

Aceasta e solutia, daca cautai solutia.

Adi(u know me;) mi-a luat un search pe google sa iti gasesc blogul:D )

P.S.Uita-te la filmul "The Peaceful Warrior" pt. mai multe pe tema asta.

Diana Slavu spunea...

adi,imi pare rau dar nu te cunosc.oricum mersi pentru recomandari si sfaturi.